Novosti

Edukacija „Kineziološke aktivnosti u radu s djecom predškolske dobi“

U okviru projekta „Mreža ZaDar – mreža inovativnih vrtića po mjeri djece i roditelja “ u siječnju 2020. realizirana je posljednja planirana edukacija pod nazivom „Kineziološke aktivnosti u radu s djecom predškolske dobi“.
Svrha ove edukacije bila je ojačati odgojitelje/ice partnerskih vrtića za korištenje kinezioloških alata u svrhu provođenja tjelesne aktivnosti. Edukacija je dala uvid u znanja i vještine koje su potrebne da bi se, uz podršku educiranih osoba, izvodile sportske aktivnosti s djecom predškolskog uzrasta.
Ukupno 15 polaznika/ica iz partnerskih vrtića Radost, Sunce, Maslačak, Ribica, Golubica i Klokan je imalo priliku upoznati se sa zakonitostima rasta i razvoja predškolske djece, planiranjem i programiranjem, odnosno metodičkom organizacijom treninga za djecu predškolske dobi, primjenom poligona u radu s djecom predškolske dobi i ostalim što će im u budućem radu biti korisno i primjenjivo.
Edukacija se realizirala u DV Radost (PO Grigor Vitez) te u prostorima Gimnastičkog kluba Salto Zadar, čiji su treneri i realizirali predmetnu edukaciju.

Vezane fotografije:

Scroll to Top