Novosti

Započele prijave za upis u gradske dječje vrtiće za sljedeću pedagošku godinu

Prijave za upis djece u predškolske ustanove Grada Zadra, DV Radost i DV Sunce, za pedagošku 2019./2020. godinu zaprimaju se od 23. travnja 2019. godine.

U dokumentaciji dostupnoj na internetskim stranicama vrtića objavljeni su kriteriji po kojima se ostvaruje prednost upisa.

Upisi su jedinstveni za obje ustanove. To znači da je dovoljno predati jednu prijavu sa svom potrebnom dokumentacijom. U prijavi se navodi željeni područni objekt vrtića. Upisno povjerenstvo će, prilikom bodovanja, navedeno uzeti u obzir, no važno je istaknuti kako se upisi vrše u ustanovu, a ne u područne objekte. Roditeljima čija djeca ostvare prednost pri upisu, bit će ponuđen područni objekt jedne od predškolskih ustanova Grada Zadra. Ukoliko ne prihvate ponuđeni objekt smatrat će se odustajanjem od upisa, a mjesto će biti ponuđeno sljedećem na listi prvenstva.

U prijavnoj dokumentaciji dostupna je i anketa kako bi se pobliže definirale potrebe roditelja kojima je od 1. travnja 2019. na raspolaganju produljeni i smjenski rad vrtića, a u okviru projekta Mreža ZaDar – mreža inovativnih vrtića po mjeri djece i roditelja koji se financira iz Europskog socijalnog fonda.

Rok za prijavu je 8. svibnja 2019. godine. Rezultati upisa bit će dostupni na internetskim stranicama i oglasnim pločama dječjih vrtića do 24. lipnja 2019. godine.

Više na: http://www.radost-zadar.hr/upisi-12/ i http://www.djecji-vrtic-sunce-zadar.hr/upisi.php

Vezani dokumenti:

Scroll to Top